Sök

Anläggningsarbetare


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Avdelning Drift och anläggning är en avdelning på Hamn- och gatuförvaltningen som arbetar med drift, skötsel och underhåll i enlighet med Hamn- och gatunämndens ansvar vilket innefattar gator, vägar, andra trafikanläggningar, allmän plats, torg, parker och grönområden, bad, lekplatser, motionsspår, flygplats. Vidare arbetar avdelningen med anläggning av nämndens investeringar och exploateringar i den del de genomförs i egen regi.


Arbetsuppgifter

Varberg växer och därmed också vårt uppdrag. Vi söker därför dig som är anläggare och vill vara med och bidra till Varberg som en attraktiv stad att bo och verka i. Du kommer att ingå i enheten Anläggning Gata och jobba med framförallt anläggning av investerings- och exploateringsprojekt. Vissa drift- och underhållsarbeten kan också förekomma. Vid behov har du också beredskap i din tjänst.

Kvalifikationer

Vi söker därför dig som har anläggningsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du är ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har även lätt för att ta egna initiativ och kan arbeta både ensam och i grupp. Arbetet kräver god fysik. Körkort B är också ett krav.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-02

Referensnummer: A880045


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Andreas Håkansson, Enhetschef drift o anläggning

Telefon: 070-39 92 427


Tomas Kaspersson, Avdelningschef drift o anläggning

Telefon: 0340-88 648


Fackliga kontaktpersoner

Anders Tell Tel: 070-62 54 308


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter