varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Barnskötare, Valinge förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Valinge förskola ligger fantastiskt naturskönt i den lilla orten Valinge. Vi har omgivningar som inbjuder till att bedriva pedagogisk verksamhet utomhus, både i närområdet och på den egna gården. Förskolan arbetar med en tydlig naturprofil och ett miljötänk som är starkt förankrat bland annat via Grön flagg. I dagsläget har vi 28 barn på förskolan fördelat på två grupper, en med yngre barn och en med äldre.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig, som i ditt uppdrag som barnskötare, vill vara med och fortsätta att utveckla Valinge förskola. Det är viktigt att du som arbetar hos oss har ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor - detta är något vi värderar högt. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande för varje enskilt barn och detta är en tydlig del i ditt uppdrag. I ditt nya uppdrag ges du stora möjligheter att påverka och forma verksamhetens innehåll och arbetssätt tillsammans med dina kollegor och ledning.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är en flexibel barnskötare som kan bidra till ett gott förhållningssätt - alltid med barnens bästa för ögonen. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-10

Referensnummer: A1025128


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 75-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-08-05

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Helene Jönsson, Rektor

Mobiltelefon: +46701492431


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter