Sök

Förskollärare, Bolmens förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Bolmens förskola är belägen centralt i Varberg, vi har en rik lärmiljö både inomhus och utomhus. Vi arbetar projektinriktat och jobbar för att skapa många och rika ingångar i lärandet. Du kommer trivas bäst hos oss om du är prestigelös, flexibel, lyhörd, nyfiken och vågar utforska tillsammans barn och vuxna för att skapa nya förutsättningar.


Arbetsuppgifter

Arbete med barn i barngrupp i åldrarna 1-6 år. För att trivas på Bolmens förskola behöver du vara djärv, prestigelös, målmedveten och se möjligheter. Vi förutsätter att du är en barnskötare som säkerställer att ord blir till handling, allt utifrån ett barnperspektiv. Det finns sex arbetslag på förskolan med ca 6 personer i varje arbetslag. Du kommer att arbeta som pool i vår organisation på Bolmen. Vi arbetar för att se till att de får vara med om det icke förväntade, förundras, upptäcka, förvånas, undersöka, utforska och lära nytt. Lärmiljön är lika viktig utomhus som inomhus.Vi har skapat en musikstudio, blackbox för teater/drama och ateljéer av olika slag. Genom att skapa olika typer av lärmiljöer anser vi att barnen ges ökade förutsättningar för utmaningar, fascination och därigenom ökad möjlighet att lära på sitt sätt. Hoppas du antar utmaningen och blir en av oss! Du kommer att arbeta på enheten i personalpoolen i huset, anställd på bilaga D. Vi ser emot din ansökan och att du blir av vår nytänkande enhet! Pia Ringborg Nilsson Förskolechef

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i förskola. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-09-17

Referensnummer: A897789


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse - senast 7 januari 2020


Upplysningar

Pia Ringborg, Förskolechef

Telefon: 070-949 80 37


Fackliga kontaktpersoner

Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter