Sök

Barnskötare, Derome förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Derome förskola söker 2 st barnskötare. Derome förskola hör till Team Norr i Varbergs kommun.


Arbetsuppgifter

Vi som arbetar på Derome förskola värderar ett positivt förhållningssätt, mot barn, föräldrar och kollegor, högt. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande och vi har ett tillåtande klimat. Vi förväntar oss att du har en liknande inställning och att du kan bidra till att skapa bra möten. Vi har ett gott samarbete över hela förskolan och vi tror på att ta tillvara vara på varandras kompetenser och erfarenheter i arbetslagen. Vi roterar personal och vi ser oss som ett arbetslag på hela förskolan. Lärande genom lek, barns inflytande och fantasi genomsyrar vår verksamhet. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans, vilket innebär att vi är aktiva och medvetna pedagoger som finns i verksamten för att utmana och utveckla/inspirera barnens lek och lärande. Vi arbetar med aktionsforskning för att utveckla kvalitén i verksamheten.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Du är en flexibel barnskötare som kan bidra med ett gott förhållningssätt, skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-12-16

Referensnummer: A834628


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 55-60% med möjlighet till utökning i personalpoolen

Tillträde: eller efter överenskommelse


Upplysningar

Linda Ryttare, Förskolechef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter