Sök

Lärare grundskolans senare år, Peder Skrivares skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Lärare till grundläggande vuxenutbildning på Peder Skrivares gymnasieskola.


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa och handleda vuxna elever på Peder Skrivares skola i svenska som andra språk.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation för undervisning i svenska som andraspråk på grundskolenivå. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-03-10

Referensnummer: A850333


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: HeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse


Upplysningar

Anne Eriksoo, Rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas riksförbund Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter