varningsikon

2020-04-08

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Personlig assistent


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Jag heter Victor och är en kille på 23 år som bor i Varberg och söker en personlig assistent som kan arbeta hos mig omgående. För ca 11 år sedan fick jag en allvarlig sjukdom som medfört flera funktionshinder. Innan dess var jag fullt frisk och älskade att utöva vattensporter, skidor, hockey, fotboll, innebandy mm samt hänga med mina kompisar. Nu behöver jag din hjälp för att få så roligt som möjligt i min vardag då jag vill vara med mina kompisar och åka på olika aktiviteter. Hos mig är det nästan alltid 2 assistenter som jobbar samtidigt som tillhör ett gott gäng grabbar som hjälper mig i vardagen. Arbetstiden är såväl dagtid, kvällar, natt och helger (i hemmet med familjen).

Kvalifikationer

Som personlig assistent är det viktigt att Du är glad, positiv, flexibel, initiativrik och kan fungera som en kompis. Du bör ha en lugn och trygg personlighet med stort hjärta för andra människor samt ha körkort. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och att du är idrottsintresserad, gärna med ett stort fotbollsintresse. Du som söker skall vara kille mellan 19-32 år.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-04-13

Referensnummer: Varbergs Omsorg 15/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidEller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Tillträde snarast.


Upplysningar

Edin Rujovic, Enhetschef

Telefon: 072-9613272


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter