Sök

Stödassistent Natt till Kalkstensgatan 4


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa. Vi söker en stödassisten för nattjänst med placering på Kalkstensgatan 4 men kan även behövas på Hantverksgränd 5


Arbetsuppgifter

Verksamhetetens övergripande mål är att tillgodose den boendes psykiska, fysiska och sociala behov, samt motivera till och jobba mot drogfrihet. Arbetet ska leda till att den boendes egen tilltro till sin egen förmåga och förutsättningar att leva ett självständigt liv stärks. Stödet som ges är individuellt utformat och tas fram tillsammans med kunden och dokumenteras i en genomförandeplan. Schemalagd arbetstid i Time Care

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägsta kompetens som undersköterska/skötare med minst ett års erfarenhet av arbete med personer med beroende, psykiatri eller samsjuklighet. Du behöver vara lugn och trygg i dig själv, ha lätt för att samarbeta och är flexibel, du bör även ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort önskas men är inte nödvändigt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Nattjänstgöring med arbete varannan helg.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-11-21

Referensnummer: 119/23


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse Löpande rekrytering Vid alla tillsvidare anställningar kan provanställning bli i 6 månader.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Ulrika Hansson-Nilsson, Enhetschef

Telefon: 0723740290


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter