varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Fordonsadministratör


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Serviceförvaltningen är en av Varbergs kommuns tio förvaltningar. Det är en intäktsfinansierad verksamhet som svarar för kommunens interna stödprocesser. Inom serviceförvaltningen arbetar ca 450 anställda och omsätter drygt 700 mkr per år. Serviceförvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Bemanning • Utveckling och logistik Utveckling och logistik enheten söker nu en fordonsadministratör


Arbetsuppgifter

Som fordonsadministratör inom serviceförvaltningen ansvarar du för att administration kring kommunens fordon blir korrekt och så effektiv som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår att ha kontakt med både kommunens verksamheter och leverantörer, att beställa samt avyttra fordon, ta fram statistik, kontera och godkänna leverantörsfakturor samt administrera alla fordon i fordonsprogrammet Fleet Intelligence. I tjänsten kommer det även ingå arbetsuppgifter inom ekonomiområdet så som debiteringar, bokföring och rättningar. Så erfarenhet av ekonomi eller relevant utbildning är ett krav. Du ingår i enheten utveckling och logistik men dina närmaste kollegor är en grupp om fyra som alla jobbar med fordonen på olika sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom ekonomi och/eller administration. Arbetet kräver goda IT-kunskaper och erfarenhet av arbete i olika system och program. Du har en god förmåga att formulera dig i tal och skrift. Du är driven och strukturerad, har god förmåga att samarbeta och har lätt för att kommunicera med andra. Du är ansvarstagande och kan arbeta och prioritera självständigt. Du tycker om att ge service, är prestigelös, nyfiken, flexibel och öppen för nya lösningar. Som person är du lyhörd, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt och strävar efter att leverera med hög kvalitet. I rollen är det viktigt att ha förmågan att kunna hantera många olika frågor samtidigt. Kraven: 1-2 års relevant erfarenhet av administration/liknande arbetsuppgifter, flytande kunskaper i svenska (talar och skriver), mycket goda kunskaper i Office 365, erfarenhet från kund och leverantörsreskontra samt fakturering och slutligen erfarenhet ifrån ekonomiarbete.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-11

Referensnummer: A1227546


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jenny Lindborg, Enhetschef Logistik och utveckling

Mobiltelefon: +46721978938


Jaroslava Nilsson, HR konsult

Telefon: 070-959 87 29


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter