Sök

Lärare grundskolans senare år, Väröbackaskolan


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Väröbackaskolan ligger i det lilla samhälle Väröbacka med böljande sädesfält omkring sig. Det är på bekvämt pendlingsavstånd från både Kungsbacka och Varberg. Det är en skola med kunnig personal, fina elever och ett gott samarbete med vårdnadshavarna. På skolan finns en stor gemenskap och trivsel både bland personal och elever. Skolan har drygt 330 elever och har varit en F-3, 7?9 skola med två fritidshems avdelningar från och med det här läsåret behåller vi våra 4: or och påbörjar utbyggnaden av vårt mellanstadium. Läsåret 2019/20 blir ett spännande år på Väröbackaskolan då vi bl.a. kommer delta i ett EU-projekt som heter Erasmus+ och har som tema Healthy Europe. Projektet startar i september och kommer att hålla på i 24 månader. Slovakien är koordinator för projektet och övriga länder som deltar är Portugal, Belgien, Finland och Sverige. Det kommer att bli resor för både elev- och lärare till de olika deltagarländerna.


Arbetsuppgifter

Undervisa i matematik i år 7-9, mentorskap, delta i Erasmus projektet, driva skolan utveckling framåt i positiv anda. Eventuellt IT- ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare och behörig att undervisa i matematik i år 7-9. Du anpassar din undervisning och arbetar för goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare samt att du är flexibel, öppen och har god samarbetsförmåga. Du är kreativ och kan engagera och motivera eleverna till lärande och du bidrar med nya pedagogiska idéer som utvecklar undervisningen. Du är bra på att dokumentera. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-09-15

Referensnummer: A897482


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast


Upplysningar

Kaisa Sundholm, Rektor

Telefon: 072-1517304


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter