varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Förskollärare, Barnabro förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Barnabro är en mindre förskola med två avdelningar. Den ligger inbäddad i grönska med närhet både till natur och staden. Där finns en stabil personalstyrka som samarbetar mellan avdelningarna vid öppning och stängning. Den aktuella tjänsten är placerad på avdelning Nordan. Där finns barn mellan 1-4 år.


Arbetsuppgifter

Tjänsten är en förstärkning till gruppen utifrån att det finns barn i gruppen med särskilda behov som behöver särskild stöttning i sin utveckling och lärande. Vi söker dig som har erfarenhet från av arbete i förskola samt erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Tecken som stöd (TAKK) och annan alternativ kommunikation är kompetenser som efterfrågas. Du kommer att ingå i arbetslaget och vi förväntar oss att du kan arbeta både enskilt och samarbeta med kollegor utifrån förskolans styrdokument.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-21

Referensnummer: A1036773


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om ca 75% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-08-05

Tillträde: eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.se


Upplysningar

Inger Svensson, Rektor

Telefon: 0766-10 75 61


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter