Sök

Enhetschef för hemtjänst i Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vill du vara med och utveckla hemtjänsten i socialförvaltningen? Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete där du får möjlighet att vara med i en pågående förändringsresa. Du kommer leda, utveckla och driva verksamheten utifrån ett kundfokus där individens behov står i centrum. Du arbetar nära dina medarbetare och skapar goda förutsättningar genom ett tillitsbaserat och coachande ledarskap. Vi söker en enhetschef till en av våra verksamheter inom hemtjänst.


Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. Du leder och utvecklar verksamheten utifrån de behov som finns. Du ansvarar för att följa upp kvaliteten på de tjänster vi erbjuder samt att arbeta med ständiga förbättringar av verksamhetens innehåll och arbetssätt. Du ser till även till att medarbetarnas kompetens tas tillvara och skapar förutsättningar för utveckling och delaktighet.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning såsom programmet för social omsorg, socionom, eller annan högskoleutbildning motsvarande minst 200 högskolepoäng eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha förmåga att engagera och entusiasmera människor samtidigt som du behöver vara en god lyssnare. Meriterande med chefserfarenhet från liknande verksamheter. Vi är en organisation som ständigt anpassar oss efter våra kunders behov och därför måste du trivas att arbeta flexibelt, självständigt och utifrån verksamhetens behov. B-körkort krävs.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-02-12

Referensnummer: SOC 10/23


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Enligt överenskommelse Löpande rekryterinng

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Åsa Briggert, Avdelningschef

Telefon: 070-699 26 08


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


Vision Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter