Sök

Måltidsbiträde/Lokalvårdare till Kost & Städ


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete inom Kost och Städ. I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Servera och bereda frukost och mellanmål - Specialkosthantering - Koka potatis, pasta och gryn. Bereda sallad. - Egenkontroll för kök och städ - Disk och städning av kök - Lokalvård - Hantera och köra städmaskiner - Beställningar via digital e-handel - Möta våra kunder

Kvalifikationer

Vi ser att du har: - Livsmedelsutbildning på gymnasienivå alternativt motsvarande utbildning. - Erfarenhet som måltidsbiträde samt erfarenhet av lokalvård. - Erfarenhet av städning i offentlig miljö. - Pryl eller annan certifierad lokalvårdsutbildning samt kunskap om golv är meriterande. - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel och kostdataprogram - HACCP-utbildning - Körkort B med tillgång till egen bil - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift - Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar För att trivas med denna tjänst behöver du ha en stor grad av flexibilitet, vara lyhörd samt ha ett gott sinne för samarbete. Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-11-27

Referensnummer: A1168867


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 87,5%

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse Arbetstid från 06:00

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Anita Svensson, Koordinator/Enhetschef

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter