Sök

Lärare tidigare år Sibbarps skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Sibbarps skola söker dig som vill arbeta på en mindre F-5 skola med ca 50 elever. Skolan är belägen i ett naturskönt område och ingår som en del i ett större upptagningsområde med Bosgårdsskolan och Spannarps skola. Du har ett nära samarbete med kollegor från båda skolorna, där ni varje vecka träffas i ämnesgrupper med syfte att utveckla undervisningen utifrån variationsteoretiska principer. Skolan ligger i lantlig miljö med närhet till äventyrsskogen som den lokala skolstyrelsen tillsammans med barn och skolans pedagoger skapat som en del i arbetet med en utvecklande och tillgänglig utomhusmiljö.


Arbetsuppgifter

Legitimerad lärare i svenska, matematik, So, No och teknik gärna med några års erfarenhet av att arbete med åldersblandad undervisning. Du kommer att arbeta i ett lite arbetslag där vikten av samarbete är hög. Här kommer du ha ansvar för klasserna 1-2 men även ansvara för vissa arbetsområden på skolan.

Kvalifikationer

Sibbarps skola söker dig som är intresserad och vill vara med och bidra till skolans och elevers utveckling och lärande. Sibbarps skola står inför ett spännande utvecklingsarbete, där du blir en viktig del tillsammans med barn och vuxna på skolan, i arbetet med att utveckla skolans fysiska, sociala och pedagogiska lärmiljö. Utvecklingsarbetet syftar till att skapa bästa möjliga möte för lärande, vilket innebär en lärmiljö som uppmuntrar elevers lärande, delaktighet och inflytande och leder till att alla elever utvecklas så långt som möjligt. I ditt pedagogiska ledarskap i klassrummet har du förmåga att strukturera ditt arbete, är lyhörd för elevers kunskapsutveckling och behov av stöd, samt ser vikten av att arbeta kollaborativt för gemensamma mål och visioner i skolans utvecklings- och förbättringsarbete. Tillsammans med elever, vårdnadshavare, lärare och rektorer arbetar du för att möta varje elev i sin progression. Du prövar, omprövar och reflekterar kring din undervisning utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Meriterande med utbildning inom NPF och erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat med elever med NPF. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-05

Referensnummer: A891465


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Birgitta Therén, Rektor

Telefon: 0722333621


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter