Sök

IT-arkitekt/RPA-utvecklare


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 63 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Intäktfinansieringen styrs av antagna regelverk för respektive avdelning. Vi är ca 400 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice IT-avdelningen är en intäktsfinansierad del av Serviceförvaltningen, som säljer tjänster till kommunens alla förvaltningar. IT-avdelningen ansvarar för strategiska tjänster för digital utveckling, för förvaltning och beställarkompetens av digitala tjänster och för drift av kommunens IT-miljö. IT-avdelningen söker nu en IT-arkitekt/RPA-utvecklare för tillsvidareanställning.


Arbetsuppgifter

Vill du kombinera arbetet som It-arkitekt med att jobba med en av de hetaste teknikerna på marknaden Robotics Process Automation och vill du vara med att skapa något från grunden? Då ska du skicka in ansökan. I Varberg ligger vi långt fram med ny teknik och behoven att digitalisera både interna och externa processer med stöd av e-tjänster och RPA växer. Som IT-arkitekt/RPA-utvecklare kommer du ingå i en enhet på IT-avdelningen som ansvarar för drift och utveckling av vår IT-miljö och du kommer främst samarbeta med våra IT-tekniker, e-tjänsteutvecklare och verksamhetsutvecklare eller motsvarande på våra förvaltningar i rollen som teknisk rådgivare och utvecklare av RPA-tjänster. Vi tror att du kan bidra med lösningar och idéer på hur en organisation kan digitalisera sina manuella rutiner. Vi tror att du har en förmåga att se till helheten och stötta i val av teknisk lösning. Du tänker långsiktigt och kan kommunicera både affärsmässigt och tekniskt. Du kommer vara ansvarig systemförvaltare för vårt verktyg inom RPA UiPath och ha kontakten med leverantör samt utveckla dessa tjänster. Vi söker dig som brinner för automatisering!

Kvalifikationer

Teknisk förståelse i form av en bakgrund inom systemutveckling och programmering Affärsförståelse, se vad som skapar värde i verksamheten Processförståelse, kunna förstå och se möjligheter till förbättringar i processerna Minst högskoleutbildning inom teknik/ingenjör eller motsvarande. Du har jobbat processorienterat enligt ITIL och är förtrogen med dess processer. Du har erfarenhet av arbete enligt projektstyrningsmodeller. Du är en lagspelare och har mycket god samarbetsförmåga, servicekänsla samt förmåga till helhetssyn. Du är bra på att organisera och administrera, har förmåga att ta egna initiativ och kan hantera flera uppgifter samtidigt. B-körkort är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Vi jobbar med den allra senaste tekniken inom IT och det är meriterande om du har god kännedom om Microsofts miljöer/arkitekturer.


Övrigt

Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-01-20

Referensnummer: A839288


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.


Upplysningar

Rosita Ahlstedt, Enhetschef, IT-service

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Stefan Hage Tel: +46340697147


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter