Sök

Stråklärare Kulturskolan, vikariat


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Kultur- och fritidsförvaltningen driver och förvaltar kommunens kultur- och fritidsanläggningar som bibliotek, fritidsgårdar, kulturskola, teater samt idrottsanläggningar. Vi ger också service och bidrag till föreningar inom kommunen. Till Kulturskolan är alla barn och unga i Varbergs kommun välkomna. Utbudet av kurser och klasser är stort och varierat. Våra pedagoger är välutbildade och själva aktiva konstnärer, musiker, dansare med mera. Kulturskolan finns i Rosenfredsskolans lokaler mitt i stan. Här, i Varbergs pampiga gamla folkskola, sjuder det av aktiviteter – undervisning, konserter, workshoppar, happenings och föreläsningar av inspirerande gästlärare. Den största delen av den ordinarie verksamheten äger rum i Rosenfredsskolan på eftermiddagar och kvällar. En del undervisning sker även dagtid på vissa skolor i kommunens mindre tätorter. Varmt välkommen till oss!


Arbetsuppgifter

Undervisa elever i fiol, individuellt och i grupp samt undervisa i ensemble, folkmusik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du som söker bör ha erfarenhet och kunskap inom folkmusiktraditioner, samt ha kunskap i pedagogiskt arbete med barn och unga. Du bör ha erfarenhet av dialog och kommunikation med utövare och vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-01-26

Referensnummer: A1192661


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 50%

Tillträdesdatum: 2023-02-01

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Annika Werdelin, Enhetschef Kulturskolan Varberg

Telefon: 0340-88 615

Mobiltelefon: 070-8284186


Fackliga kontaktpersoner

Viktoria Jonsson Tel: 0705-18 02 77


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter