varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Barnskötare, Limabacka förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Limabacka förskola ligger mitt i det lilla samhället Limabacka ca 2 mil norr om Varberg. Till förskolan är det lätt att pendla med både bil och kollektivtrafik. Förskolan är en fyravdelningsförskola uppdelad på två separata hus med olika gårdar. Din arbetsplats blir i huset som rymmer avdelningarna Grytet och Lyan. Där är samarbetet mellan avdelningarna stort. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande och vi har ett tillåtande klimat. Öppningar och stängningar sker gemensamt men under dagen delas barnen in i mindre grupper för att få just sina specifika behov utifrån utveckling tillgodosedda. Utifrån vårt salutogena arbetssätt ser vi till varje barns unika möjligheter att lära och utvecklas till fullo. Flexibla lärmiljöer där barnen får upptäcka, utforska i och som väcker deras nyfikenhet och lust till att lära är viktigt för oss för att säkerställa en hög kvalitet. Vi dokumenterar systematiskt vår undervisning och genom analys och reflektion ser vi vad vi behöver förändra i vår undervisning. I den digitala plattformen UNIKUM dokumenterar vi för att synliggörabarnens utvecklingsprocess.


Arbetsuppgifter

I rollen som barnskötare förväntas du bidra i det pedagogiska arbetet på enheten och vara delaktig i arbetet för hela förskolans utveckling. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer och utveckla undervisningen med barnen. Du kommer att arbeta tillsammans med två förskollärare och tillsammans arbetar ni för att skapa bästa möjliga förutsättning för barnens utveckling och lärande. Du dokumenterar och i arbetslaget bidrar du men reflektioner och analys kring undervisningen. För att bibehålla vår goda gemenskap ser vi att du som söker måste vara öppen, samarbetsvillig och ha en god förmåga att se till allas bästa, barn som vuxna.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Kunskaper i tecken som stöd och lågaffektivt bemötande är önskvärt. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-13

Referensnummer: A1026393


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-08-05

Tillträde: eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Emma Torstensson, Rektor

Telefon: 0768-98 70 40


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter