varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Måltidsbiträde / lokalvårdare ÖG till Trönninge, Bläshammar, centrum


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Denna tjänst är vad vi kallar ÖG (ökad grundbemanning) vilket innebär arbete på skola, förskola och tillagningskök inom Kost och Städ. Du arbetar på områdets 9 enheter och täcker i första hand upp vid planerad semester och ledigheter inom ett geografiskt område vilket är Trönninge, Bläshammar och Centrum. Ditt schema planeras i Time Care med 8 veckors scheman. Arbete inom hela Kost och städ kan även förekomma när du inte blivit bokad inom området. Du kommer tillhöra arbetsgruppen på Trönninge skola (Kost och Städ). Det av stor vikt att du har servicetänk med kunder och personal i fokus. Förekommande arbetsuppgifter: Servera och bereda frukost, lunch, mellanmål Bereda Sallader, koka potatis/gryn/pasta Egenkontroll för kök Servering och disk Beställningar via elektronisk e-handel ( Proceedo) Lokalvård Hantera och köra städmaskiner

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du bör ha erfarenhet som Ekonomibiträde / lokalvård och tycka om att arbeta på olika arbetsplatser. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Pryl eller annan certifierad städutbildning är meriterande. Du bör ha vana från städning i offentliga miljöer. Maskinvana samt kunskap om golv är ett plus. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Arbetstiderna är från 05:30-14:00 alt 06:00-14:30 alt 07:00-15:30. Helg kan förekommer vid sjukdom, event och under sommaren. Du måste ha körkort och tillgång till bil. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-11

Referensnummer: A1227077


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jenny Skansen, Enhetschef

Mobiltelefon: 0706697183


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter