varningsikon

2020-04-08

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Barnskötare, pedagogisk omsorg, Stenåsa förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Som anställd i förskole- och grundskoleförvaltningen får du kompetenshöjande insatser under läsåret. Innehållet och formen för kompetensutvecklingsinsatserna tar utgångspunkt i förskole- och grundskoleförvaltningen verksamhetsplan och identifierade behov som framkommit i det systematiska kvalitetsarbetet. På så sätt ökar likvärdigheten, i ett långsiktigt och hållbart arbete att nå förskole- och grundskolenämndens prioriterade mål. Varje skola bedriver också ett utvecklingsarbete i organiserad och systematiserad form utifrån enhetens behov. Alla medarbetare i Varbergs kommun har bland annat möjlighet att köpa ett rabatterat pendelkort, få ekonomiskt friskvårdsstöd och hyra en cykel eller elcykel till ett förmånligt pris. Stenåsa Pedagogisk omsorg - kväll, helg och natt är Varberg kommuns verksamhet för pedagogisk omsorg på kvällar, nätter och helger. Vår verksamhet finns på Stenåsa förskola. Verksamheten öppnar när förskola och fritids stänger. Vi har öppet dygnet runt, året runt och alla dagar i veckan. Vi tar emot barn i åldern 1-12 år vars föräldrar arbetar på tider som den vanliga förskolan/fritidshemmet inte täcker. Läs mer om förskole- och grundskoleförvaltningens verksamhet på Pedagog Varberg.


Arbetsuppgifter

Hos oss är barnen i centrum och vårt uppdrag är att ge dem en meningsfull, trygg, vilsam och rolig fritid. Vi arbetar med ett positivt, flexibelt och öppet förhållningssätt. Vi tror att du är nyfiken, lugn och brinner för att arbeta med barn. Vi söker dig som vill arbeta dag, kväll, helg och natt. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och flexibilitet då schemat justeras efter barnens närvaro. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra barnskötare. Du har förmåga att skapa lugn och bidra till att alla barn känner sig trygga. Arbetet hos oss förutsätter att du kan ta egna initiativ, eftersom en del ensamarbete förekommer under dag, kväll, natt och helg. Du bör ha kunskaper i enklare matlagning. Eftersom vårdnadshavares behov av pedagogisk omsorg varierar kraftigt och är föränderligt behöver du vara flexibel.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Utbildad barnskötare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-04-06

Referensnummer: A942477


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en omfattning om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde:


Upplysningar

Josefin Söderblom, Rektor

Telefon: 0766-10 75 17


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter