Sök

Parkarbetare


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Hamn- och gatuförvaltningen, Drift- och anläggningsavdelningen Avdelning Drift och anläggning är en avdelning på Hamn- och gatuförvaltningen som arbetar med drift, skötsel och underhåll i enlighet med Hamn- och gatunämndens ansvar vilket innefattar gator, vägar, andra trafikanläggningar, allmän plats, torg, parker och grönområden, bad, lekplatser, motionsspår och flygplats. Vidare arbetar avdelningen med anläggning av nämndens investeringar och exploateringar i den del de genomförs i egen regi. Varberg växer och därmed också vårt uppdrag.


Arbetsuppgifter

Alla förekommande arbeten inom grönytedrift- och underhåll såsom ogräsbekämpning, gräsklippning, plantering, vattning, städning, motorsåg- och röjsågsarbete, nyanläggning, gatuunderhåll, reparationer av lekmaterial mm i parker, grönytor, gator, lekplatser, skolor och förskolor i Varbergs kommun. I tjänsten ingår maskinkörning såväl med små maskiner som med stora traktorer. Beredskap ingår vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara flexibel. Du är bra på att ta egna initiativ samt har lätt för att arbeta i grupp. Arbetet kräver god fysik. Körkort B är ett krav. Intresse för maskinkörning och maskinvana, god växtkunskap och körkort för röjsåg och motorsåg är meriterande. Det är bra om du har erfarenhet och kunskap kring funktionskontroller och underhållsarbeten på lekplatser. Då vi även arbetar i trafikmiljö är utbildningen Arbete på väg meriterande.


Övrigt

Urval och intervjuer kommer att göras löpande under rekryteringsperioden. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-10-06

Referensnummer: A899865


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Upplysningar

Jenny Bergström, Avdelningschef

Telefon: 070-836 23 17


Per-Anders Olsson, Enhetschef drift och anläggning

Telefon: 076-607 74 73


Mattias Nyman, Enhetschef

Telefon: 070-828 42 18


Fackliga kontaktpersoner

Anders Tell Tel: 070-62 54 308


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter