varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Kommunikatör – Techarenan


Om arbetsplatsen

Välkommen till Campus Varberg och Alexandersoninstitutet! Vi är en avdelning inom utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen i Varbergs kommun där Alexandersoninstitutet är en enhet på Campus Varberg som arbetar med utvecklingsprojekt på en lokal, regional och internationell arena. Under våren ska vi starta igång ett spännande projekt där vi, tillsammans med Högskolan i Borås och näringslivet, ska bygga upp en techarena – en hub med ett starkt techintresserat community. Vi söker nu en relationsbyggande kommunikatör som kan sätta vår techarena på kartan! Vi vill att du hjälper oss att skapa en stark communitykänsla, att du bygger vårt varumärke och kreerar skarp och engagerande kommunikation – både digitalt och analogt. Våra lokaler ligger nere i hamnen och med havet som närmsta granne. Från Campus Varberg tar det 5 minuter att gå till centrum och Varbergs station, vilket innebär goda pendlingsmöjligheter från Göteborg, Halmstad och Skåne I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

I vårt kommunikationsarbete står du med ena benet i det strategiska perspektivet och med det andra i det operativa arbetet. Du arbetar med att producera text, bild och film för våra digitala kanaler och i kommunikationsmaterialet är det du som står för både text och den grafiska formgivningen. Det är du som ser till så att vårt community hålls levande med sociala aktiviteter, events, möten och tillställningar. Förutom att designa och skicka ut inbjudan till våra events så skapar du också lokalens upplevelserum och ser till så att våra gäster känner sig välkomna. Arbetet bjuder på en bredd av arbetsuppgifter, nedan presenteras det vi tror att du kommer göra mest av: • Utveckla ett varumärke och ett community • Planera, utforma, sprida, utvärdera informations- och kommunikationsinsatser • Bygga långsiktiga relationer med både besökare och samarbetspartners • Producera text, bild och film för våra digitala kanaler så som webbplats, sociala medier och nyhetsbrev • Uppdatera och hantera webbsidan och andra sociala kanaler • Planering, genomförande och utvärdering av mindre event, workshop och möten Övrigt förekommande arbetsuppgifter i verksamheten

Kvalifikationer

Kvalifikationer Vi söker dig som har: • Utbildning inom exempelvis medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller motsvarande • Relevant yrkeserfarenhet • Erfarenhet av att producera text, ljud, bild, film och foto • Erfarenhet av GDPR inom ramen för kommunikation • Erfarenhet från eventplanering och koordinering • Erfarenhet från att producera innehåll i digitala kanaler • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift För att passa i den här rollen ser vi att du motiveras av att bygga något från grunden och att du har en högre utbildning i ryggen, gärna där kommunikation varit ditt huvudämne. Du är duktig på att producera text, skapa grafiskt material och få ner idéer och tankar på papper, dessutom tycker du om att både planera och genomföra event och tillställningar. Som person är du kreativ, självgående, flexibel och ansvarstagande. Eftersom arbetet rymmer såväl stort som smått är det viktigt att du är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs och framför allt, att du gillar att variation. Anställningen är projektanställning som omfattar 50 procent av heltid fram till och med 2026-04-30. Vi kommer att hantera rekryteringen löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-10

Referensnummer: A1225633


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 50%

Tillträdesdatum: 2023-08-14

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Tomas Rasmussen, Kommunikations- och utvecklingschef

Mobiltelefon: 0340-69 74 12


Fackliga kontaktpersoner

Carmen Mangas Tel: 073-0337425


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter