varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Drifttekniker till badanläggningar


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 450 anställda och omsätter drygt 700 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Varberg Direkt Fastighetsavdelningens uppdrag är att förvalta Varberg kommuns fastigheter så att kapitalvärdet på både kort och lång sikt består samt att kommunens förvaltningar kan bedriva sina verksamheter i ändamålsenliga lokaler. Fastighetsavdelningen strävar efter en nöjd kund och detta ska synas i allt avdelningen utför. Kunden i fokus!


Arbetsuppgifter

Fastighetsavdelningen söker driftstekniker med inriktning mot vattenreningsteknik. I ditt uppdrag som drifttekniker ansvarar du för den tekniska driften vid badanläggningarna. du kommer att arbeta med löpande tillsyn, övervakning av vattenrening, provtagning, felsökning, reparationer, värme- och ventilationsanläggningar inom badanläggningar. Du kommer även att arbeta med drift- och underhållsarbete med inriktning mot bland annat ishallens kyltekniska installationer, VVS samt felavhjälpande och förebyggande underhållsarbete.

Kvalifikationer

Du som söker Vi söker nu dig som har gymnasiekompetens med inriktning mot fastighet. Vi ser det som meriterande om du har vidareutbildning inom vattenrening. Vidare har du lätt för att samarbeta, en god kommunikativ förmåga och ett trevligt bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom fastighetsdrift med moderna installationssystem och gärna erfarenhet från drift av badanläggningar. du har goda IT-kunskaper Vidare har du lätt för att samarbeta, en god kommunikativ förmåga och ett trevligt bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Kravspec: • Vatten teknisk utbildning • Datakunskap • Fastighetsunderhålls arbete • Körkort • Utrycka i text och tal på svenska. Meriterande: • Kyl teknisk utbildning • Ventilationsteknik • El arbete • VS arbete


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-12-15

Referensnummer: A988713


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Katarina Lindh, Avdelningschef Fastighet

Telefon: 0340-69 71 30


Patrik Karlsson, Arbetsledare drift och underhåll

Mobiltelefon: 070-2067035


Fackliga kontaktpersoner

Rikard Gunnarsson


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter