Sök

Sommarpersonal till Turistinformationen i Varberg


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har snart 68 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Vill du växa med oss? Näringslivs- och destinationskontoret söker nu sommarpersonal till Turistinformationen!


Arbetsuppgifter

På Varbergs Turistinformation kommer du att vara Varbergs ansikte utåt och hjälpa besökare att få ut mer av sin vistelse i Varberg. Arbetet består av att ge besökare information om vad man kan se, göra, äta och bo. Du kommer arbeta i vår butik med försäljning och information, samt se till att det är ordning i turistinformationen. Du utför en del administrativa arbetsuppgifter som till exempel uppdatera webben. Jobbet innebär även att du ska kunna bemanna vår mobila turistinformation och vara ute på olika platser runt om i kommunen. Arbetet innebär oregelbundna tider. Turistbyrån är öppen måndag- lördag under säsong.

Kvalifikationer

Vi söker tjej eller kille 20 år eller äldre. Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper om Varberg och dess omgivningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Att kunna tala tyska är en stor merit, liksom turismutbildning eller erfarenhet inom turistbranschen/serviceyrke. Du har lätt att förstå och arbeta i olika datorsystem. Som person är du noggrann, ansvarsfull, stresstålig och bra på att möta människor. Du sätter det goda värdskapet högt och har en stark servicekänsla. Du kan jobba självständigt, ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Din personliga lämplighet för arbetet är viktig. Körkort är ett krav.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Rekryteringen kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-02-28

Referensnummer: A1192481


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträdesdatum: 2023-06-12

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Maria Carlsson, ansvarig turistinformationen

Telefon: 0340-868 06


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter