Sök

Sångpedagog


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Kultur- och fritidsförvaltningen driver och förvaltar kommunens kultur- och fritidsanläggningar som bibliotek, fritidsgårdar, kulturskola, teater samt idrottsanläggningar. Vi ger också service och bidrag till föreningar inom kommunen.


Arbetsuppgifter

Som sångpedagog på Kulturskolan i Varberg undervisar du både enskilt, i grupp och kör. Det är viktigt att du känner dig bekväm att jobba inom olika musikaliska genrer, är en god ackompanjatör och vet att undervisa i olika sångtekniker. Du kan komma att ingå i större ämneskombinationer och projekt och bör därför gilla att samverka och jobba i team. Du bör också gilla att arbeta självständigt. På Kulturskolan i Varberg arbetar vi för en stark helhet och att varje elev skall få bästa möjliga möte med sitt kulturella uttryck.

Kvalifikationer

Relevant utbildning och/eller motsvarande yrkeserfarenhet B-körkort


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Intervjuer kommer i första hand att hållas på Teams den 6/12 och i Varberg den 9/12. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Välkommen till Kulturskolan i Varberg en del av västkustens kreativa mittpunkt.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-11-29

Referensnummer: A1171578


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2023-03-01

Tillträde: Eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Andreas Sköld, Enhetschef (Kulturskolan)

Telefon: 0340-88613

Mobiltelefon: 070-6188613


Fackliga kontaktpersoner

Viktoria Jonsson Tel: 0705-18 02 77


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter