Sök

Reparatör


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Avdelningen drift- och anläggning är en avdelning på hamn-och gatuförvaltningen som arbetar med drift, skötsel och underhåll i enlighet med hamn- och gatunämndens ansvar vilket innefattar gator, vägar, andra trafikanläggningar, allmän plats, torg, parker och grönområden, bad, lekplatser, motionsspår och flygplats. Vidare arbetar avdelningen med anläggning av nämndens investeringar och exploateringar i den del de genomförs i egen regi. Varberg växer och därmed också vårt uppdrag därför söker vi nu en reparatör.


Arbetsuppgifter

Alla förekommande reparations och underhållsarbeten av diverse maskiner, utrustning och byggnader som knyter an till de arbetsuppgifter vi utför inom grönyte- och gatudrift. Vi arbetar med allt ifrån ogräsrensning, gräsklippning, motorsåg- och röjsågsarbete till maskinell snöröjning, nyanläggning, reparationer av lekmaterial mm i parker, grönytor, gator, lekplatser och skolor i Varbergs kommun. I tjänsten ingår maskinkörning såväl med små maskiner som med stora traktorer. Du kommer att vara en viktig intern resurs som kanske får rollen av allt-i-allo som ger service till övriga medarbetare med allt från till ordning och reda på verktyg, maskiner och lokaler till att bygga ett staket eller svetsa en skadad snöplog. Beredskapstjänst kan ingå vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av hantverkar/mekanikerutbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du som person har en god samarbetsförmåga, är flexibel samt har framåtanda. Du är bra på att ta egna initiativ och hitta lösningar, du har lätt för att arbeta enskilt och i grupp. Arbetet kräver en god fysik. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap kring snickeriarbeten och fastighetsdrift då sådana arbetsuppgifter också förekommer i tjänsten. Körkort B är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-24

Referensnummer: A1056298


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Per-Anders Olsson, Enhetschef

Telefon: 076-607 74 73


Mattias Nyman, Enhetschef

Telefon: 070-828 42 18


Jenny Bergström, Avdelningschef drift och anläggning

Telefon: 070- 836 23 17


Fackliga kontaktpersoner

Anders Tell Tel: 070-625 43 08


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter