Sök

Kock till Bolmens förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service I september 2012 antog kommunfullmäktige en kostpolicy, måltiderna i Varbergs kommun ska bygga på Livsmedelsverkets rekommendationer. En hållbar kostverksamhet ska verka för att kontinuerligt minska miljö-belastningen genom att till exempel källsortera, minska svinn, göra miljövänliga val av produkter och utrustning samt använda livsmedel som möjliggör en globalt hållbar utveckling. Måltidsmiljön ska vara lugn och trivsam och vara anpassad till den verksamhet som bedrivs. Kost och städavdelningen söker nu en kock till Bolmens förskola som är en nybyggd förskola med 10 avdelningar. Här får du arbeta i ett kreativt kök och är en utav två stycken kockar.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: Frukost, lunch och mellanmåls tillredning Matlagning från grunden Specialkoster Servering både i serveringslinje och på matvagn Diskning Städning i köket och i matsalen och serveringsytor. Digital Egenkontroll Matsedelsplanering Elektroniska beställningar via Proceedo

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och klarar av att arbeta självständigt. Vi har alltid service i fokus och det är viktigt att leverera en riktigt bra måltidsupplevelse. Du kommer att arbeta nära våra kunder och delta aktivt i arbetat med maten och måltiden ur ett pedagogiskt perspektiv. Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost och vegetarisk matlagning Du bör ha mångårig erfarenhet HACCP utbildning Kunskaper i Word och Outlook. Körkort B Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Övrigt

Övrigt: Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-16

Referensnummer: A880312


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning.

Arbetstid: Heltid100 %

Tillträde: eller enl överenskommelse


Upplysningar

Jenny Skansen, Enhetschef

Telefon: 0706-697183


Carina Hansson, Administratör person/lön

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals exp. Tel: 010-442 95 84


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter