varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Gymnasielärare i Svenska och Engelska


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsbefrämjande åtgärder, integrationsfrågor och utbildning på gymnasial och eftergymnasial nivå. Här skapar vi förutsättningar för det livslånga lärandet och möjligheter för individen att utvecklas, studera och nå egen försörjning. Vi bidrar också till ett livskraftigt näringsliv genom att tillvarata utvecklingsbehov i näringslivet och skapa projektsatsningar, nätverk och mötesplatser där utbildning och näringsliv kan mötas. Peder Skrivare gymnasieskola (PS) erbjuder flertalet nationella gymnasieprogram som kan kombineras med utvecklande utbildning inom idrott, Ung Företagsamhet, Teknikcollege eller Vård och Omsorgscollege. Kunskap, Kreativitet och Mångfald är viktiga begrepp för oss och präglar vårt synsätt. Vårt samarbete med näringslivet är väletablerat och vi lovar dig en förstklassig arbetsplats! PS har drygt 1800 elever och 240 personal. Det är bra sammanhållning och låg personalomsättning. Det är en skola i framkant som kommer att fortsätta växa. Vill du vara med på resan?


Arbetsuppgifter

Du kommer främst att undervisa på Handelsprogrammet, som tillhör Enhet 1 på Peder Skrivares Skola. I tjänsten ingår mentorskap och du kommer att tillhöra Handelsprogrammets arbetslag. Tillsammans med laget har du även ett nära samarbete med skolans elevhälsa. Du har ett ansvar för dina kurser men ser samarbeten över ämnesgränser som något självklart.

Kvalifikationer

Du har en gymnasielärarexamen med svenska och engelska i din ämneskombination. Du har lärarlegitimation. Du är en person som är väl insatt i skolans styrdokument. Din placering på ett yrkesförberedande program gör att du behöver vara van vid ämnesövergripande samarbeten samt infärgningar över ämnesgränser. Du är en utpräglad lagspelare som brinner för entreprenörskap. Erfarenheter av eget företagande blir givetvis meriterande. Stor vikt läggs vid yrkeserfarenhet samt personlig lämplighet.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-04-11

Referensnummer: A1015430


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 80-100%

Tillträdesdatum: 2021-08-11

Tillträde: Utdrag ur belastningsregistret krävs innan anställningskontrakt kan skrivas.

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: http://www.pederskrivaresskola.se/templates/visa_start.php


Upplysningar

Petter Öhrling, Rektor

Telefon: 0705-688437


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet


Lärarnas Riksförbund


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter