Sök

Vikariepool, Lärare grundskolans senare år, Ankarskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? I vårt upptagningsområde ligger Ankarskolan och Spannarps skola. Ankarskolan är en modernt utrustad f-9-skola som är belägen i Träslövsläge, sydväst om centralorten Varberg med närhet till hav och natur. Spannarps skola är kommunens minsta skola med 40 elever, som ligger några kilometer från huvudskolan. Tillsammans har vi omkring 600 elever. Vi har goda resultat och hög ambitionsnivå hos både personal och elever. Vi har under många år byggt upp en fungerade elevhälsa och har förmånen haft personal med erfarenhet och önskan att driva förbättringsarbete.


Arbetsuppgifter

Vi söker en person som är flexibel och kan utföra arbetsuppgifter av olika karaktär framförallt inom skolan men det kan också innebära arbete på skolans fritidshem. Exempel på uppgifter kan vara att vikariera för frånvarande personal, vara elevstödjande både på lektion och raster, vara resurs och träna extra med elever i behov av särskilt stöd inom t.ex. matte och svenska, utföra administrativa arbetsuppgifter som stöd för lärare, ansvara för rastaktiviteter utomhus m.m. Anställningsformen kan komma att ske enligt Bilaga D och dess riktlinjer.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i grundskolan. Pedagogisk erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig erfarenhet och lämplighet. Bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

1-3 tjänster. Rekrytering kan komma att ske under annonseringsperioden. Förlängning kan komma att ske vid behov. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-02-05

Referensnummer: A1193875


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 50-80% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2023-02-06

Tillträde: Snarast

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Charlotta Hannerfors, Rektor

Telefon: 0733-90 56 38


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 78 / 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter