varningsikon

2020-06-18 08.25

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Bevattningsförbud råder i hela Varbergs kommun fr.o.m. den 18 juni. Du hittar även vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Enhetschef till Hälso- och sjukvårdsenheten


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Inom den kommunala hälso- och sjukvårdsenheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt hjälpmedelstekniker. Ledningsteamet för verksamheten består idag av verksamhetschef och fyra enhetschefer. Vi söker ytterligare en enhetschef till vårt team med ansvar att leda delar av sjuksköterskegruppen. Har du förmåga att se vad som är bäst för helheten och är intresserad och vill bidra med ett ledarskap som präglas av engagemang, lyhördhet och trivs med att samarbeta och ta ansvar är du personen vi söker.


Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. Du arbetsleder sjuksköterskor och uppdraget kräver att du behärskar att växla mellan verksamhetsnära och mer långsiktig och strategisk styrning. I uppdraget ingår också att delta i förvaltningens utvecklingsarbete gällande hälso- och sjukvårdsfrågor generellt och samverka såväl inom kommunen som med andra aktörer. Du rapporterar till verksamhetschef och ingår i hälso- och sjukvårdsenheten ledningsteam

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet är en förutsättning och vi ser dessutom gärna att du har erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Stor vikt fästs vid personliga egenskaper såsom förmåga att bedriva ett tydligt ledarskap som präglas av engagemang kombinerat med ett uthålligt och strategiskt tänkande. Du är prestigelös och kan skapa goda relationer och ett gott samarbetsklimat.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-07-09

Referensnummer: A963658


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Kristin Ahne, Verksamhetschef, Hälso- och sjukvårdsenheten

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Li Larsson Tel:


Suzanne Persson Tel:


Visions Expedition Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter