varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Idrottsplatsskötare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Kultur- och fritidsförvaltningen driver och förvaltar kommunens kultur- och fritidsanläggningar som bibliotek, fritidsgårdar, kulturskola, teater, samt idrottsanläggningar. Vi ger också service och bidrag till föreningar inom kommunen.


Arbetsuppgifter

Skötsel och diverse underhåll på kommunens idrottsanläggningar såsom bland annat fotbollsplaner, idrottshallar samt kundservice mot de föreningar och övriga som hyr anläggningarna. I arbetet ingår även viss reparation och underhåll av maskiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har för tjänsten relevant utbildning och erfarenhet samt intresse för arbete med idrottsplatser och föreningsservice. Din bakgrund är tekniker eller annan bakgrund inom idrott och service som av Kultur- och fritidsförvaltningen prövas som likvärdig. Tidigare erfarenhet av yrket samt föreningslivet är meriterande. Då arbetet är kroppsligt ansträngande läggs stor vikt vid fysisk förmåga. God maskinvana samt grundläggande Office kunskap är meriterande. B-körkort är ett krav. Arbetstid: Schema


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-02-28

Referensnummer: A1004661


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Håkan Gustafsson, Enhetschef

Telefon: 0721-519775


Fackliga kontaktpersoner

Emma Bertilsson


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter