Sök

Förskollärare, Kung Karl förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Kung Karl förskola ligger centralt belägen i vacker natur i Kungsäter samhälle. Förskolan består av barn i åldern 1-5 år. På förskolan finns tre avdelningar, Junibacken med de yngsta barnen i åldrarna 1-3 år, Grön och Blå med barn i åldrarna 2-5 år.


Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en förskollärare till Kung Karls förskola. Vi som arbetar på Kung Karls förskola värderar ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor högt. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande och vi har ett tillåtande klimat. Vi har ett gott samarbete över hela förskolan och vi tror på att ta tillvara vara på varandras kompetenser och erfarenheter i arbetslagen. Vi arbetar med barnen i mindre grupper varje förmiddag, för att barnen ska få bättre förutsättningar till utveckling och lärande och för att vi tror att våra möjligheter att differentiera undervisningen blir bättre då. Vi arbetar med kollegialt lärande kontinuerligt, just nu gör vi det i ett projekt som heter SKUA - språk och kunskapsutvecklande arbetssätt. I området arbetar en utvecklingspedagog och en specialpedagog, så det finns goda möjligheter till handledning.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare/förskollärare för undervisning i förskola. Stor vikt läggs vid förhållningsätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-09-23

Referensnummer: A1053351


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Tjänsten har sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kompl med andra arbetsuppgifter upp till heltid

Tillträdesdatum: 2021-10-18

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: http://www.varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Linda Ryttare, Rektor

Telefon: +46729610290


Fackliga kontaktpersoner

Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter