Sök

Lärare estetiska ämnen, bild, Bosgårdskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bosgårdsskolan är belägen i Tvååker och är en av kommunens största F-9 skola. Här samsas elever från Tvååker, Spannarp och Sibbarp. Bosgårdsskolan vill ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar för lärande och verktyg för livskunskap. Bosgårdsskolan arbetar för att varje barn ska kunna lämna skolan med "rak rygg" och gott självförtroende.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som lärare i bild för elever i årskurs 4-9. I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevers behov och intressen, både enskilt och tillsammans med kollegorna i det arbetslag du tillhör. Du arbetar med de anpassningar som behövs i verksamheten då du har förståelse för att alla elever tar till sig kunskap på olika sätt och att alla har olika förutsättningar. Du är en tydlig och trygg ledare med god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser det som viktigt att hålla sig uppdaterad om skolutveckling så att du också själv kan utvecklas såväl pedagogiskt som didaktiskt. Du motiveras av att samarbeta och ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i bild i årskurs 4-9. Du är väl förtrogen med gällande styrdokument. Du uppskattar ett varierande arbete och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och arbetsteamet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-01-23

Referensnummer: A926940


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Upplysningar

Birgitta Therén, Rektor

Telefon: 072-233 36 21


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbundet Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter