Sök

Barnskötare, Vidhöge och Ramstorps förskolor


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vidhöge förskola ligger centralt belägen i Veddige. Vi har nya fina lokaler, en utmanande förskolegård och nära till bl.a. bibliotek, naturen och diverse utflyktsmål. Vidhöge förskola har plats till 120 härliga barn och vi har organiserat oss i 3 hemvister med plats till ca 40 barn varje hemvist. Varje hemvist är sedan uppdelad i olika avdelningar. Ramstorps förskola, också i Veddige, är en mindre förskola med två avdelningar och en härlig utegård. Nära till naturen, biblioteket och andra spännande utflyktsmål.


Arbetsuppgifter

Tjänsten kommer att innebära att du är en del av de två förskolornas vikariepol. Att arbeta i polen betyder att man täcker upp när det saknas ordinarie personal på avdelningarna. Att vara i polen innebär att man behöver vara flexibel och därför också beredd på att bygga relationer med stora och små människor på olika avdelningar. Tiderna varierar och du behöver ibland kunna vara ganska snabbt på plats. Det passar dig som kanske studerar eller har ett annat jobb som gör att du är flexibel på veckorna. Det är bra om man har tillgång till körkort och bil eller bor i området. Du kommer att arbeta enligt Bilaga D och det innebär att du har en tjänst som är minst på den tjänst du är anställd på men utan fasta tider. Du får bokningar av oss via sms. Var 16e vecka görs en avstämning och all tid du gör utöver den procent som du är anställd på betalas ut i lön.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. På vår förskola vill vi vara med och utveckla barnen till glada, trygga och starka individer som utvecklas och nyfiket möter sin omgivning. Du behöver därför vara flexibel och kunna anpassa dig efter de olika gruppernas förutsättningar. Du ska ha ett förhållningssätt där du tror på det kompetenta barnet, du ska vara genuint närvarande med barnen och vara lyhörd för det de förmedlar. Du ska kunna ta ansvar för de uppgifter som vi behöver din hjälp med. Vi söker en flexibel person som vill vara med oss på vår förskola och ge barnen de bästa förutsättningarna för att utvecklas till glada, trygga och starka individer. Är du en av dem? Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-01-31

Referensnummer: A1191644


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 50-75% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2023-02-06

Tillträde: Snarast

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Rosmarie Lönnqvist Petersson, Rektor

Telefon: 0701-488306


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter