Sök

Barnskötare, Bolmens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bolmens förskola är belägen i centrala Varberg. Vi arbetar med åldersindelade grupper och vi är indelade i 6 olika arbetslag. Vi har tillgång till en härlig utemiljö och en rik lärmiljö inomhus.


Arbetsuppgifter

Så härligt att du är intresserad av Bolmen, vi behöver dej som är väl förtrogen med förskolans uppdrag, engagerad, motiverad och vill/kan bidra med utmanande frågeställningar och nya perspektiv för Bolmens utveckling. För att trivas på Bolmens förskola behöver du vara djärv, prestigelös, målmedveten och se möjligheter. Vi förutsätter att du är en barnskötare som säkerställer att ord blir till handling, allt utifrån ett barnperspektiv. Du som medarbetare har i uppdrag att vara med och skapa dynamiska och kvalitativa lärmiljöer i förskolan. Om du dessutom har ett skratt att bjuda på och tycker om att samarbeta med dina kollegor, så är Bolmen en arbetsplats för dig! Vår devis, "ingen kan allt men alla kan något", tillsammans blir vi starka. Som medarbetare är du med och säkerställer att lärmiljön som förändras och utmanar utifrån barnens funderingar och tankar. Material och inredning har vi gemensamt på förskolan och vi arbetar kontinuerligt med att dynamiskt använda både lokaler och material för att skapa möjligheter. Anställning utifrån bilaga D.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-21

Referensnummer: A1083433


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Dessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Tillträde snarast

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Pia Ringborg Nilsson, Rektor

Telefon: 0709- 49 80 37


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter