Sök

Fritidspedagog, Rolfstorps skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Rolfstorps skola ligger naturskönt ca 15 km öster om Varberg. Verksamheten består av en enhet med åk F-3, ca 65 elever och en enhet med åk 7-9, ca 140 elever. Rolfstorps skola är en trivsam och trygg skola. Vi vill tillsammans utveckla undervisningen genom fortbildningsinsatser och kollegialt lärande i olika former för att på så sätt skapa goda förutsättningar för elevernas lärande.


Arbetsuppgifter

Arbetet som fritidspedagog innebär att man tillsammans med andra pedagoger planerar och genomför verksamheten på fritidshemmet. Verksamheten utgår från läroplanens mål och formuleringar. verksamheten ska ge eleverna möjlighet att utveckla sina förmågor utifrån sina egna förutsättningar. Verksamheten ska ge eleverna en trygg och stimulerande lärmiljö- Under förmiddagarna ingår arbete som resurs i skolverksamheten i år F-3

Kvalifikationer

Lärarlegitimation för undervisning på fritidshem, Erfarenhet av att arbeta fritidshem/förskoleklass. Kunskaper om NPF och lågaffektivt bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-31

Referensnummer: A895154


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde:


Upplysningar

Ika Landén Moos, T.f. rektor

Telefon: 0734-01 92 27


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-15 17 378


Lärarnas Riksförbundet Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter