Sök

Sjuksköterska - hälso- och sjukvårdsavdelningen, Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del i vårt sjukskötersketeam I team Öster. Teamet ansvarar för patienter inom särskilda boenden i centrala Varberg. Målgruppen har ofta omfattande behov av hälso- och sjukvård. Du behöver kunna arbeta självständigt men också samarbeta bra med kollegor i teamet och med andra aktörer, såsom: läkare, legitimerade arbetsterapeuter respektive fysioterapeuter, ansvariga enhetschefer och baspersonal utifrån patienternas behov. Vi tänker oss att du som söker har flera års erfarenhet, gärna ifrån kommunal hälso- och sjukvård och är trygg i din yrkesroll. I uppdraget ingår att vara patientansvarig sjuksköterska för patienter på särskilt boende. Det betyder att du är den som, i hög grad, står för kontinuiteten och samordnandet av patientens insatser. Du behöver därför vara duktig på att planera, genomföra, följa upp och utvärdera sjuksköterskeinsatserna. Hälso- och sjukvårdsavdelningen, Socialförvaltningen, kan erbjuda, dig som sjuksköterska, ett stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete inom vård och omsorg.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och ha flera års erfarenhet, gärna inom kommunal hälso- och sjukvård. Målgruppen är övervägande äldre så det är önskvärt med kompetens, inriktning - äldre. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt god samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävsÖnskvärt att du har flera års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du vill veta mer om hur det är att jobba i teamet med de goa skratten kan du slå en signal till Rigmor Johansson, sjuksköterska i teamet: 0767-71 29 61


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-09-30

Referensnummer: A933901


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Carina Svarvali, Enhetschef

Telefon: +46702468093


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter