Sök

Barnskötare, Derome förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vi som arbetar på Derome förskola värderar ett positivt förhållningssätt, mot barn, föräldrar och kollegor, högt. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande och vi har ett tillåtande klimat. Vi förväntar oss att du har en liknande inställning och att du kan bidra till att skapa bra möten. Vi har ett gott samarbete över hela förskolan och vi tror på att ta tillvara vara på varandras kompetenser och erfarenheter i arbetslagen. Vi roterar personal och vi ser oss som ett arbetslag på hela förskolan. Lärande genom lek, barns inflytande och fantasi genomsyrar vår verksamhet. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans, vilket innebär att vi är aktiva och medvetna pedagoger som finns i verksamheten för att utmana och utveckla/inspirera barnens lek och lärande.


Arbetsuppgifter

Du är en flexibel barnskötare som kan bidra med ett gott förhållningssätt, skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer. Alltid med barnens bästa för ögonen. Du kommer ingå i ett eller flera olika arbetslag på förskolan och tillsammans med övriga i arbetslaget ansvara för en god utbildning i enlighet med läroplanen.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-24

Referensnummer: A933018


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid80-100%

Tillträde:


Upplysningar

Linda Ryttare, Rektor

Telefon: 072-961 02 90


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter