Sök

Förskollärare, Barnabro förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Barnabro är en förskola med två avdelningar. Förskolan ligger i ett lugnt bostadsområde i norra delen av Varberg. Förskolan har en lummig utegård samt närhet till naturen. Den aktuella tjänsten är för tillfället placerad på avdelning Nordan, en 1-3 års avdelning. Pedagogerna på förskolan samarbetar i hög grad vid tex öppning och lämning men även pedagogiskt.


Arbetsuppgifter

Du är en erfaren förskollärare med hög läroplanskompetens. Du kan självständigt ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisning. Du har även goda samarbetsförmågor och kan skapa ett gott klimat i arbetslaget och på förskolan där ni tillsammans "gör varandra bra" och hela tiden strävar efter att göra bra bättre. Du har erfarenhet och kompetens av alternativ kommunikation (TAKK) samt kompetens i Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och att undervisa flerspråkiga barn. Du har alltid barnens bästa för ögonen och har god förmåga att samverka med vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-07-28

Referensnummer: A1139564


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 75-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-09-19

Tillträde: eller enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Inger Svensson, Rektor

Telefon: 0766-10 75 61


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter