varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Studentadministratör till Campus Varberg


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Campus Varberg är en mötesplats för eftergymnasial utbildning. Vi är Hallands största yrkeshögskola och erbjuder högskoleutbildning i samverkan med flera universitet och högskolor. Verksamheten är en del av utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen och omfattar även Alexandersoninstitutet, en projektplattform för att kompetensutveckla, stärka innovationskraften och öka samverkan mellan akademi, näringsliv och offentlig sektor. Våra lokaler har ett fantastiskt läge, centralt i Varberg och med havet som närmsta granne.


Arbetsuppgifter

I rollen som studentadministratör har du det övergripande ansvaret för samordningen av de högskoleprogram som är förlagda till Campus Varberg. Det innebär att du har en viktig roll i vår samverkan med universitet och högskolor, att du finns tillgänglig som stöd för studenterna genom hela deras studietid och att du är en administrativ stödfunktion för de olika lärosätena. I arbetet ingår bland annat lokalbokning, tentamens- och studentadministration. En viktig del i arbetet är det goda värdskapet, att stötta gästlärare och de studerande i deras vardag. Du ingår i arbetslaget för studentservice och i dina arbetsuppgifter ingår även bemanning av studentexpedition. Du är en av nyckelpersonerna i det gemensamma arbetet med att omvärldsbevaka, skapa förutsättningar för, och bygga nya relationer mellan Campus Varberg och akademi.

Kvalifikationer

Du är intresserad av det livslånga lärandet, är lösningsfokuserad, strukturerad och har mycket god organisationsförmåga. Du kan tillsammans med samverkansparter arbeta för en god kvalitet i verksamheten. Du kan arbeta självständigt och i arbetslag och ser arbetslaget som en resurs. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och behov. Uppdraget kräver hög social kompetens, personlig lämplighet, administrativ förmåga och god digital mognad. Du bör vara drivande och positiv till fortlöpande utveckling av vår verksamhet i nära samarbete med dina kollegor. Du har god kommunikativ kompetens på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har relevant högskoleutbildning för tjänsten. Arbetslivserfarenhet från högskola/universitet är meriterande.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-15

Referensnummer: A1036152


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-09-06

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Tomas Rasmussen , Enhetschef

Telefon: 076-1453365


Fackliga kontaktpersoner

Martin Rimby


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter