Sök

Elevvärd hus 9 vikariat ht 2022, Peder Skrivare Skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsbefrämjande åtgärder, integrationsfrågor och utbildning på gymnasial och eftergymnasial nivå. Här skapar vi förutsättningar för det livslånga lärandet och möjligheter för individen att utvecklas, studera och nå egen försörjning. Vi bidrar också till ett livskraftigt näringsliv genom att tillvarata utvecklingsbehov i näringslivet och skapa projektsatsningar, nätverk och mötesplatser där utbildning och näringsliv kan mötas. Peder Skrivare gymnasieskola (PS) erbjuder flertalet nationella gymnasieprogram som kan kombineras med utvecklande utbildning inom idrott, Ung Företagsamhet, Teknikcollege eller Vård och Omsorgscollege. Kunskap, Kreativitet och Mångfald är viktiga begrepp för oss och präglar vårt synsätt. Vårt samarbete med näringslivet är väletablerat och vi lovar dig en förstklassig arbetsplats! PS har drygt 1900 elever och 240 personal. Det är bra sammanhållning och låg personalomsättning. Det är en skola i framkant som kommer att fortsätta växa. Vill du vara med på resan?


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta för och tillsammans med elever och personal i hus 9. Du kommer att arbeta bland eleverna på enhet 2 och 3 med utgångspunkt från hus 9 för att bidra med trygghet i café, matsal och andra uppehållsytor. Du kommer även att vara behjälplig med elevfrågor (skåp, upphittade föremål etc) samt stödja personalen med olika kringuppgifter kring förbrukningsmateriel. Du kommer också att bistå adm/ledning genom att starta lektioner vid ord lärares frånvaro och vakta vid bedömningstillfällen.

Kvalifikationer

Du har kunskap om och erfarenhet av arbete med ungdomar. Du har en vilja och förmåga att samarbeta och utveckla goda relationer med elever, lärare och annan skolpersonal. Du har förmåga att hantera konflikter. Du har förmåga att arbeta självständigt med uppgifter och lösa dessa på egen hand. Du kan ta egna initiativ för att förbättra vår verksamhet inom tilldelat område. Du har kunskap om digital kommunikation. Vid denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-06-24

Referensnummer: A1135028


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2022-08-10

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Ulf Anderberg, Rektor

Mobiltelefon: 076-8522590


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721517378


Lärarnas riksförbund


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter