Sök

Timavlönad vikarie inom Förskole- och grundskoleförvaltningen


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Är du intresserad av att arbeta som timavlönad vikarie? Bemanningsenheten inom Förskole- och grundskoleförvaltningen löser behovet av akut bemanning i förskola, fritidshem och skola i Varbergs kommun. Som timavlönad vikarie inom Förskole- och grundskoleförvaltningen ska du med kort varsel kunna arbeta på kommunens samtliga fritidshem, förskolor och/eller skolor.


Arbetsuppgifter

Våra verksamheter är öppna måndagar till fredagar mellan kl. 6.30 och 18.30 och du ska kunna vara tillgänglig större delen av dessa tider. En del av timvikariebehoven kan dyka upp plötsligt och därför söker vi dig som då kan infinna dig med kort varsel. Att vara bosatt i Varberg med omnejd är då ett krav för jobbet och körkort är en fördel. Du bör trivas med att arbeta på många olika arbetsplatser och ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner. Bemanningsenheten använder vikarieanskaffningssystemet TimePool Web. Genom systemet får du som timvikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudande om timvikariat sker via SMS.

Kvalifikationer

Förskole- och grundskoleförvaltningen söker främst dig som har utbildning mot förskola, grundskola och fritidshem. Vi söker dig som har ett gott bemötande, är flexibel, har initiativ- och samarbetsförmåga samt är ansvarstagande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Vad händer när intresseanmälan är gjord? Vid behov blir du kontaktad via mejl av Förskole- och grundskoleförvaltningens bemanningsenhet för en eventuell intervju. Vid bokad intervju ska giltigt utdrag från belastningsregistret (original) visas upp samt eventuella examensbevis/betyg/tjänstgöringsintyg/ tjänstgöringsbetyg. Enligt skollagen ska den som erbjuds anställning inom förskola, fritidshem och grundskola lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen om belastningsregister. Registerutdraget ska vara högst ett år gammalt. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-11-30

Referensnummer: 190801


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Löneform:

Arbetstid: Timavlönad

Tillträde:


Upplysningar

Bemanningsenheten, Förskole- och grundskoleförvaltningen,

Telefon: 0340-88287


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter