Sök

Undersköterskor pool


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Socialförvaltningen har en Bemanningsenhet som tillsätter kortare vakanser. Vi arbetat både inom äldreomsorgen, handikappomsorgen och psykiatrin. Man har hela kommunen som arbetsfält men ändå indelad i geografiska områden. Vi söker erfarna undersköterskor till vår bemanningspool gärna med erfarenhet av hemtjänst. Eftersom det ibland finns många vakanser kan tjänsten vid behov övergå till tillsvidaretjänst inom andra enheter i Varbergs Omsorg.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta inom någon av följande olika verksamheter: - inom äldreomsorg i hemtjänst eller särskilt boende. - med funktionshindrade i boende eller eget hem. - inom psykiatrin i psykiatriboende. - inom boendestöd i eget hem. - som personlig assistent i eget hem. Omvårdnadsarbete samt delegerade medicinska arbetsuppgifter. Arbetet med kommunens datasystem är en del av arbetet. Vi arbetar med Time Care scheman samt Time Pool som bokningssystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska tycka om att stå inför nya utmaningar och ha förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Du ska ha god datavana. Körkort krävs.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-26

Referensnummer: Varbergs Omsorg 26/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidEller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.


Upplysningar

Maria Nylander, Enhetschef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter