Sök

Anläggningsarbetare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Hamnavdelningen är en avdelning på hamn- och gatuförvaltningen som arbetar med drift, skötsel och underhåll av Varbergs innerhamn, Träslövsläges hamn samt drift av farled och upplagsytor kopplade till handelshamnen i Varberg. Vidare arbetar avdelningen med anläggning av nämndens investeringar och exploateringar i den del de genomförs i egen regi och då främst olika typer av snickeri- och träarbeten.


Arbetsuppgifter

Varberg växer och därmed också vårt uppdrag. Vi söker därför dig som vill ha ett omväxlande arbete där du får vara med och utveckla och bidra till Varberg som en attraktiv stad att bo och verka i. Du kommer att få jobba med alla förekommande arbeten inom drift- och underhåll i Varbergs innerhamn, Träslövsläges fiskehamn och i investerings- och exploateringsprojekt. Arbetsuppgifterna kan innefatta snickeriarbeten, målning, köra hjullastare, underhåll av bryggor och kajer och övriga hamnanläggningar. Det är därför viktigt att du uppskattar en variation av arbetsuppgifter där du ena dagen kan bygga och montera bänkar till en lekplats för att nästa dag måla fendrar i innerhamnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av byggnadsarbete på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du är ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har lätt för att ta egna initiativ och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet kräver god fysik. Körkort B är också ett krav. Svetskunskap är meriterande liksom kunskap i att köra hjullastare.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-09-27

Referensnummer: A1047724


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jan Johansson, Avdelningschef Hamnavdelningen

Telefon: 0340-885 26

Mobiltelefon: 0705-48 85 26


Fackliga kontaktpersoner

Joachim Johansson Tel: 070-5688054


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter