varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Lärare grundskolans senare år, Bosgårdsskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bosgårdsskolan ligger i närhet till både samhälle och natur i Tvååker ungefär 15 km sydöst om Varbergs tätort. Hos oss samlas runt 620 elever och cirka 80 personal i en av Varbergs största grundskolor. I våra lokaler får barn och ungdomar möjligheten att utvecklas med jämnåriga samtidigt som de har hela spannet med elever från förskoleklass till årskurs 9 i sin närhet. Våra pedagoger jobbar kollegialt varje vecka med undervisningsutveckling inom flera olika områden för att skruva på vår undervisning så vi ser att den gör så mycket nytta som möjligt för våra elever. Vår målsättning är att vara en skola tillgänglig för alla elever där de kan utvecklas så långt som möjligt mot både sociala och kunskapsmässiga mål. Varmt välkommen till oss!


Arbetsuppgifter

Lärare i idrott och matematik årkurs 7-9.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i matematik och idrott. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-05

Referensnummer: A1226437


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2023-08-11

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Elin Johansson, Rektor

Telefon: 0734-01 70 69


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 78 / 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter