Sök

Administratör personal/bemanning, förskole- och grundskoleförvaltningen


Om arbetsplatsen

Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 64 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Förskole- och grundskoleförvaltningen har med utgångspunkt i Varbergs kommuns vision 2025 ansvar för att utbilda barn och elever för morgondagens kompetensbehov och stärka deras självförtroende så att de lämnar sin skolgång med de rätta förutsättningarna för att göra val utifrån sina mål och drömmar. Förvaltningen ansvarar för förskola och grundskola. Antalet anställda är ca 2 100 och budgetomslutningen för 2019 ca 1 300 mkr.


Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad person som delar vår ambition att ligga i framkant och som bidrar i det gemensamma arbetet för att skapa bästa möjliga möte för lärande. Du kommer att ha en nyckelroll i förvaltningens bemanningsenhet på kansliet och ansvara för det dagliga arbetet med bokning av timvikarier som stöd till kommunens samtliga förskolor och grundskolor. I rollen ingår också att genomföra introduktion av timvikarier samt uppföljning av timvikariernas arbete och anställning. Andra viktiga uppgifter blir att arbeta med personal- och löneadministration, statistik samt hantering av företräde enligt LAS.

Kvalifikationer

Du har relevant eftergymnasial utbildning samt kunskaper inom personal- och löneadministration. Du är resultatinriktad, har en hög serviceförmåga och kan arbeta självständigt och strukturerat. Vi ser att du har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter för att få ett effektivt flöde under din arbetsdag. Vi uppskattar nya idéer och välkomnar därför initiativ och förslag till förbättringar inom arbetsområdet. Du kommer ha kontakt med flera olika personer i ditt arbete och vi ser det som viktigt att du kan samarbeta och skapa samt bibehålla goda relationer. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och i Office-paketet samt mycket god datorvana.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-17

Referensnummer: A883460


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde: Tillträde snarast eller efter överenskommelse.


Upplysningar

Lars Karlsson, Administrativ chef

Telefon: 0708-48 87 53


Fackliga kontaktpersoner

Vision, Kommunal Tel: 070-8308346, 010-4429584


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter