varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Snickare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Anläggningsavdelningen är en avdelning på hamn- och gatuförvaltningen som arbetar med drift, skötsel och underhåll av Varbergs innerhamn, Träslövsläges hamn samt drift av farled och upplagsytor kopplade till handelshamnen i Varberg. Vidare arbetar avdelningen med anläggning av nämndens investeringar och exploateringar i den del de genomförs i egen regi och då främst olika typer av snickeri- och träarbeten.


Arbetsuppgifter

Vill du leva ut din snickardröm? Varbergs kommun söker nu en passionerad och driven snickare som kan ta vår byggnadsarkitektur till nästa nivå. Som en expert på att bygga, reparera och skapa allt från hus till trappor och möbler, kommer du att ha ett av de mest spännande och givande jobben som finns Men det är inte bara att bygga, det handlar också om att ha en massa kul och samarbeta på ett kreativt och inspirerande sätt med kollegorna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av byggnadsarbete med utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du behöver vara en lagspelare som kan sprida glädje och arbetsglädje till resten av våra glada gäng. Så om du har ett öga för detaljer, är en utmärkt lagspelare, är ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har även lätt för att ta egna initiativ och trivs med att arbeta i grupp. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort. Vill du vara en del av en kreativ och inspirerande arbetsmiljö, så se till att sök nu! Vi kommer att hantera denna rekryteringen löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-13

Referensnummer: A1219288


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jan Johansson, Avdelningschef Anläggning

Telefon: 0705-48 85 26


Anders Sivertsson, Enhetschef Anläggningsavdelningen

Telefon: 0723-83 16 88


Fackliga kontaktpersoner

Anders Tell Tel: 070-625 43 08


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter