Sök

Måltidsbiträde/Lokalvårdare till Ankarskolan i Träslövsläge


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Nu söker vi ett Måltidsbiträde/Lokalvårdare till Ankarskolan! Ankarskolan är en utav Varbergs kommuns nyaste skolor. Här lagas över 1000 portioner varje dag som serveras på skolan och även på närliggande skolor och förskolor. Här arbetar du i en stor arbetsgrupp med högt tempo. Arbetsuppgifter: Lokalvård på skolan, förskola och Idrottshall Hantera och köra städmaskiner Servering och disk i skolans restaurang Egenkontroll för städ och kök Beställningar via elektronisk e-handel ( Proceedo)

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv vilket är naturliga delar för dig. Du bör ha erfarenhet som Ekonomibiträde / Lokalvårdare och tycka om att arbeta i grupp. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. God datavana Semestertjänst Helg och kvälltjänstgöring kan förekomma vid sjukdom, sommarperioder och event. B Körkort är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-10-12

Referensnummer: A1153126


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Sandra Eriksson, Enhetschef

Mobiltelefon: 0723562719


Anita Svensson, Koordinator/Enhetschef

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter