Sök

Undersköterskor och vårdbiträden till Hemtjänsten i Varbergs Omsorg


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker undersköterskor och vårdbiträden till våra hemtjänstgrupper.


Arbetsuppgifter

Undersköterska, vårdbiträde inom hemtjänsten: Som anställd inom äldreomsorgen arbetar du inom hemtjänsten. I arbetet ingår exempelvis att stötta och motivera personen att klara av matlagning, städning och tvätt samt hygien och toalettbesök. Du finns också till hands i sociala sammanhang, till exempel genom att följa med på olika aktiviteter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom hemtjänst omvårdnadsarbete i hemmet hos omsorgstagarna samt delegerade medicinska arbetsuppgifter. Arbete med kommunens datasystem är en del av arbetet.

Kvalifikationer

Undersköterska: Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person. Vårdbiträde: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av vård och omsorgsarbete. Du vill göra skillnad och du är ansvarstagande, lugn och trygg person. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska tycka om att stå inför nya utmaningar och ha förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Vilka krav ställer vi på våra anställda? • Du är över 18 år. • Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kunderna, anhöriga och dina arbetskamrater. • Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten. • Du kan arbeta med både manliga och kvinnliga kunder och arbetskollegor. • Önskvärt på körkort i många av hemtjänstgrupperna. Meriterande • Det är meriterande om du har erfarenhet från eller utbildning inom vårdyrket. För att bli anställd hos oss tror vi också att du är en: • En självständig och ansvarsfull person som bidrar till en värdefull dag för våra kunder. Som anställd hos oss har du en viktig roll! • En engagerad person som visar intresse för jobbet och vågar ställa frågor när det behövs. Har en positiv inställning. • En person som är professionell och trevlig i sitt bemötande och har en god kommunikativ förmåga. Välkommen med din ansökan!


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-12-31

Referensnummer: Varbergs Omsorg 72/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Enligt överenskommelse. Löpande rekrytering Vid alla tillsvidareanställningar kan provanställning komma att bli i sex månader.

Antal tjänster: 10


Upplysningar

Rekrytering VO,


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter