Sök

Behandlingsledare till familjeresurs.


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker en behandlingsledare till familjeresurs.


Arbetsuppgifter

Då en av våra två behandlingsledare går vidare till andra spännande arbetsuppgifter så söker Familjeresurs en ny behandlingsledare. Behandlingsledarens övergripande ansvarsområde är att säkerställa såväl strukturen som formen inom verksamheten. Är Du den som vill se till att bibehålla och utveckla kvaliteteten samt omvärldsbevaka för att säkerställa utvecklandet av metoder inom verksamheten? Är du den som vill metodhandleda på såväl grupp- som individnivå samt utveckla rutiner och arbetssätt. Då önskar vi att du söker denna tjänst. Familjeresurs arbetar för att anpassa metoder och arbetssätt utifrån den enskildes och familjens specifika behov. Vi söker en person som är väl förtrogen med det psykosociala förändringsarbetet utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt och som har god kännedom om socialtjänstens verksamhetsområde och lagstiftning. På Familjeresurs är barnperspektivet alltid centralt. Givetvis har Du en längre erfarenhet av behandlingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, socialpedagog, beteendevetare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande för tjänsten är att du är van att arbeta utifrån ett systemteoretiskt synsätt. Vidare ser vi gärna att du har aktuell och relevant arbetslivserfarenhet. Du har god förmåga att möta människor med respekt, mod och tydlighet. Du har förmåga att reflektera över din professionella yrkesroll. Du är flexibel och van att arbeta självständigt. B-körkort erfordras. Den som erbjuds tjänsten kommer att få visa ett registerutdrag ur belastningsregistret. Erfarenhet krävs.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-12-20

Referensnummer: Varbergs Omsorg 73/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Enligt överenskommelse Löpande rekrytering

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jonas Collin, Enhetschef

Mobiltelefon: 073-384 26 43


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 072-3580390


Akademikerförbundet SSR Karolina Edvardson


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter