Sök

Omsorgshandläggare Äldreenheten, Uppdragsavdelningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker omsorgshandläggare för arbete i ordinärt boende. Som omsorgshandläggare arbetar du med utredning och biståndsbedömning enligt Socialtjänstlagen. Arbetet innefattar även ansvar som beställare av insatser till externa och interna utförare av hemtjänst.

Kvalifikationer

Är du intresserad av att möta människor, tycker om att ta eget ansvar, är lojal, strukturerad, har lätt för att samarbeta med andra och vill ingå i en arbetsgrupp med trevliga arbetskamrater då är detta tjänsten för dig! För att arbeta som omsorgshandläggare krävs socionomprogram, sociala omsorgsprogrammet eller likvärdig utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med biståndsbedömning, datavana och erfarenhet av arbete med Procapita och IBIC är meriterande. Det är viktigt att du är bekväm med att arbeta i en organisation med förändringar som en naturlig del, och att du har en förståelse för att arbetet består av myndighetsutövning och beställaransvar. B-körkort är ett krav.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-29

Referensnummer: A934292


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Rekrytering sker löpande.


Upplysningar

Karin Antonsson, Enhetschef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter