Sök

Fastighetskoordinator med inriktning fastighetssystem


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetskoordinator ansvarar du för att koordinera och administrera fastighetssystemet. Tillsammans med systemförvaltare, systemägare och användare planerar du systemets utveckling samt säkerställer att detta sker i enlighet med fastställd utvecklingsplan. Som fastighetskoordinator kommer du också att ingå i administratörsgruppen med stöttning i den dagliga verksamheten. I rollen ingår bland annat att: • Aktivt delta i förändringen av plattformen i takt med att verksamheten och dess processer utvecklas. • Tillsammans med systemförvaltare ta fram rutiner och lathundar för systemet samt utbilda nyanställda/befintligt anställda i nya funktioner. • Säkerställa plattformens funktionalitet i nära samarbete med utvecklingsteam. • Agera support gentemot användare. • Dagligen arbeta i fastighetssystemet och säkerställa att informationen är korrekt. • Stötta övriga administrativa delar såsom ex: administrera inkommande ärenden, besvara samtal i enhetens gemensamma telefon, administration av ut och inlåning av nycklar och passerbrickor till kommunanställda, hyresgäster och entreprenörer.

Kvalifikationer

Det är en stor fördel om du har erfarenhet från teknisk fastighetsförvaltning, har du dessutom kunskap inom fastighetssystem är det mycket meriterande. Rollen kräver mycket stor datorvana och då du har många kontaktytor är det av stor vikt att du har kommunikativa och sociala förmågor. Denna rekrytering fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är nytänkande, som trivs i en verksamhet i utvecklingsfas och med en hög förändringstakt. Du har ett systematiskt arbetssätt, är noggrann, kommunikativ och en problemlösare. Vidare har du ett intresse för att bidra till löpande verksamhetsutveckling och effektivare arbetssätt, samt god förmåga att driva projekt.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-01-29

Referensnummer: A1185421


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Intervjuer kommer att ske löpande, tillträde så snart det är möjligt.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Anna-Karin Kvarnemar, Enhetschef

Telefon: +46 340 697601


Malin Bengtsson, Verksamhetsutvecklare

Telefon: 0340-697028


Fackliga kontaktpersoner

Rikard Gunnarsson Tel: 0706-076774


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter